Nieuws

PROSA kenniscentrum wint innovatieprijs van Nederlandse kinderartsen

14 juni 2022

PROSA Kenniscentrum heeft op 10 juni de Onderwijs Innovatieprijs 2022 van de Nederlandse Vereniging voor Kindergeneeskunde (NVK) gewonnen. Tijdens het NVK Congres kreeg PROSA-voorzitter Piet Leroy de prijs (een cheque ter waarde van 1500 euro) uitgereikt door juryvoorzitter Jos Draaisma.

De prijs ging naar de PROSA basisopleiding Procedureel Comfort bij Kinderen vanwege de unieke combinatie van leren via e-learning, een fysieke multidisciplinaire meerdaagse cursus en na afloop daarvan blijvende deelname aan een lerend netwerk. PROSA-voorzitter Piet Leroy toonde zich trots: “Een enorme erkenning van ons werk en een prachtige aanmoediging om door te gaan.”

Faculty

Leroy zwaaide in zijn dankwoord alle lof toe aan de faculty van de stichting, de professionals uit verschillende disciplines die de drijvende kracht vormen van de opleidingen en het kenniscentrum. “We hebben deze prijs vooral te danken aan hun inzet en gedrevenheid”, aldus Leroy.

Verder sprak Leroy zijn dank uit aan alle andere PROSA-medewerkers en de Stichting Charlie Braveheart, die de ontwikkeling van het PROSA-onderwijs mede mogelijk maakte.

Naar meer informatie over de PROSA basiscursus