PROSA in samenwerking met de Society of Pediatric Sedation

Op de dag voorafgaand aan de PROSA2024-conferentie zal de 2e Pediatric Sedation Provider course plaatsvinden.

Deze dag biedt een praktijkgerichte geavanceerde training in pediatrische procedurele sedatie en is specifiek ontworpen voor kinderartsen, anesthesiologen, spoedeisende hulp artsen en gespecialiseerde verpleegkundigen.

DATUM: Woensdag 11 september 2024 (9:00-17:00)

LOCATIE: Simulatie Trainingscentrum – Maastricht Universitair Medisch Centrum. Deze locatie ligt op slechts enkele minuten lopen van de locatie van de PROSA2024-conferentie.

INHOUD: De cursus omvat scenario training met een hoge mate van realiteit, interactieve workshops en reflectieve groepsdiscussies. Leerdoelen omvatten kwaliteit en veiligheid met betrekking tot PSA, noodmanagement, toediening van diepe sedatie, interpretatie van Capnografie, procesbeheersing, communicatie op basis van vertrouwen en de implementatie van procedurele comfortzorg.

DOCENTEN: Tien ervaren instructeurs met een diverse professionele achtergrond en uitgebreide expertise op het gebied van pediatrische procedurele sedatie. Voor deze editie zullen instructeurs van het PROSA-netwerk samenwerken met senior simulatietrainers van de Society for Pediatric Sedation (https://pedsedation.org/).

INSCHRIJVING EN SELECTIEPROCEDURE: Deze cursus is bedoeld voor professionals die al enige ervaring hebben met procedurele sedatie. Vanwege het beperkte aantal deelnemers kunnen geïnteresseerde professionals zich aanmelden via de knop onderaan dit bericht.

Deelnemers worden geselecteerd op basis van hun beroep en sedatie-expertise. Het aantal deelnemers is beperkt tot maximaal 30 personen.

Kosten en Betaling: €450,- (inclusief toegang tot de SPS e-learning modules, volledige dag training en catering)

Accreditatie en Certificatie: Accreditatie wordt aangevraagd voor Nederlandse professionals, en alle deelnemers ontvangen een certificaat na voltooiing.

Meer informatie:

Neem contact op met Gijs de Vente  Gijs@PROSAnetwork.com